Εταιρεία

Η Εταιρία ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο κλάδο της οικοδομής.

Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη,
για αυτό επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά.

Η Εταιρία ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο κλάδο της οικοδομής. Με παρουσία μεγαλύτερη των 40 χρόνων στον χώρο, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων σε συνεχή παρακαταθήκη και ανταγωνιστικές τιμές. Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, για αυτό επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά.

Έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε όλα τα στάδια δόμησης από τα θεμέλια έως και την τελευταία λεπτομέρεια. Με την συνεργασία επιτυγχάνεται άμεση εξυπηρέτηση, εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Διαθέτουμε καινούργιες εγκαταστάσεις και δικά μας μέσα μεταφοράς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στα καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε υλικό ή εργαλείο σας είναι αναγκαίο στον χώρο της οικοδομής και των κατασκευών αλλά και του καλλοπισμού κτιρίων.

Η Εταιρία μας διαθέτει επίσης ικανά καταρτισμένο και ευγενικό προσωπικό για την διακπεραίωση των δικών σας αναγκών. Στη σελίδα μας μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας, τις δραστηριότητες μας και τους συνεργάτες μας.

Μενού